Λιούτας: «Νομοθετούμε πάντοτε προς το συμφέρον της πατρίδας και όλων των συμπολιτών μας»

«Για την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια».

 

Από το βήμα της Βουλής και επί του νέου νομοσχεδίου για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ΕΥΠ, τοποθετήθηκε ο Θανάσης Λιούτας.

 

Ο Τρικαλινός Βουλευτής περιέγραψε όλες τις καινοτομίες και τις τομές, οι οποίες εισέρχονται με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

 

Υπογράμμισε ότι, «πρέπει πάντα να βασιζόμαστε στον ορθό λόγο και στην καταγραφή της πραγματικότητας και της αλήθειας στις σωστές διαστάσεις».

 

«Μια αποτελεσματική πολιτική έρχεται και μπροστά στη διαπίστωση ελλείψεων, κινητοποιείται με σκοπό το ορθό, με σκοπό την ύπαρξη νομικού και θεσμικού πλαισίου, ικανού να προστατεύει και να συμβάλλει στην ευημερία, στην ασφάλεια και στην κοινωνική ειρήνη».

 

«Αυτή εδώ η Κυβέρνηση, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατέστησε σαφές από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησής μας, ότι θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ότι θα εργαστούμε με σκοπό μια καλύτερη οικονομία, νέες ευκαιρίες και μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες. Ο αγώνας αυτός παράγει απτά αποτελέσματα».

 

Ο κ. Λιούτας ολοκληρώνοντας την ομιλία του δήλωσε ότι, «προσφέρουμε ένα σημαντικό θεσμικό έργο, ώστε να λειτουργούν όλα καλύτερα, με διαφάνεια και με βαθιά την αντίληψη και την απόδειξη ότι νομοθετούμε πάντοτε προς το συμφέρον της πατρίδας και όλων των συμπολιτών μας».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις