Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός των προστατών της πολύτεκνης οικογένειας

Οι πολύτεκνοι των Τρικάλων τίμησαν την ημέρα με Θεία Λειτουργία και κέρασμα στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας

 

 

Ημέρα γιορτής και χαράς ήταν η χθεσινή για τα μέλη του συλλόγου πολυτέκνων νομού Τρικάλων, αφού την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου τιμάται κάθε χρόνο η μνήμη των προστατών της πολύτεκνης οικογένειας, Αγίων Μαρτύρων Τερεντίου, Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους.

Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Μπάρδα και πολλών πολύτεκνων οικογενειών της πόλης.

 

 

Λίγο μετά στην αίθουσα του Πνευματικού ενοριακού κέντρου του ναού, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των πολυτέκνων με καφέ και κέρασμα, με τον Πρόεδρο του συλλόγου πολυτέκνων νομού Τρικάλων Κων/νο Βήτα και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλη Λάππα (πολύτεκνος και ο ίδιος), να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό, εξαίροντας τον σημαντικός ρόλο της πολύτεκνης οικογένειας στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και την ανάγκη στήριξης της από την πολιτεία.

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις