Κατερίνα Παπακώστα: Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβη της Σλοβακίας

Η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, με την ιδιότητά της ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Σλοβακίας, παρευρέθηκε εχθές σε συνάντηση εργασίας με την Πρέσβη της Σλοβακίας κα. Iveta Hricova.

Στην συνάντηση μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας (Ελλάδας – Σλοβακίας) και της κας. Hricova, κυριάρχησε η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, στον τομέα τόσο του τουρισμού, όσο των επενδύσεων και της εκπαίδευσης.

Η κα. Παπακώστα αναφερόμενη στην πόλη των Τρικάλων, που λόγω του φυσικού κάλλους αλλά και του καθόλα ευρωπαϊκού τρόπου ζωής των κατοίκων, τόνισε πως δεν υστερεί σε τίποτα από έναν ευρωπαϊκό προορισμό.

Επιπλέον, συνέχισε υπογραμμίζοντας την πρωτοπορία και την καινοτομία της πόλεως και το γεγονός ότι συγκαταλέγεται σε μια από τις «έξυπνες πόλεις» πανευρωπαϊκά. Ακόμη επεσήμανε στην Πρέσβη, τον μοναδικό θρησκευτικό προορισμό των Μετεώρων, ως ένα εξαιρετικά ελκυστικό τουριστικό προορισμό για τους ξένους επισκέπτες.

Την συνάντηση χαιρέτησε παρευρισκόμενος για λίγο, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ενώ παρίσταντο επίσης, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας: η Βουλευτής Λάρισας κ. Μπίζιου, ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαραβέγιας και η Βουλευτής Αχαΐας κα. Αλεξοπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις