Και όμως, τέτοια αδιαφορία….

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα της κλειστής αίθουσας στίβου «ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΤΑΣ» στο Δημοτικό Στάδιο.

Μια διαρροή νερού από σωλήνα καλοριφέρ πριν δύο εβδομάδες, πάει να μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε κολυμβητική δεξαμενή δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην προπόνηση  των αθλητών-τριών χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια παρέμβαση από τις υπηρεσίες του Δήμου μέχρι σήμερα.

Και να ήταν μόνο αυτό.

Από τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι και αρχές Γενάρη υπήρχε επίσης διαρροή νερού από αγωγό στην κεντρική είσοδο του Σταδίου. Τρεις  μήνες « έτρεχε»άφθονο νεράκι  χωρίς να ιδρώσει  το αυτί κανενός  από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής .  Η λύση πού δόθηκε πριν λίγες ημέρες ήταν  να κλείσει η κεντρική «βάνα» με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νερό  ούτε στη μοναδική βρύση  που χρησιμοποιούν οι αθλητές στον κεντρικό αγωνιστικό χώρο. Τέτοια έξυπνη αντιμετώπιση αντί  για άμεση αποκατάσταση της βλάβης

Και η συνέχεια:

«Γεφύρι της Άρτας» έχουν  καταντήσει  οι προσπάθειες του Δήμου  ώστε να υπάρξει λύση  στο χρόνιο πρόβλημα  θέρμανσης της κλειστής αίθουσας στίβου. Αφού ξοδεύτηκαν  πάνω από 30 χιλ ευρώ  σε  διάφορες άστοχες  προσπάθειες  π.χ αντλίες θερμότητας  -για τέτοια ανικανότητα  πρόκειται-«γυρίσαμε» ξανά στη λύση του πετρελαίου. Τα ρομπότ delivery μας «μάραναν» κατά τα άλλα.

Και η υπόλοιπη  εικόνα του Δημοτικού σταδίου περιλαμβάνει:

Την απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου  του ποδοσφαιρικού  γηπέδου ,τα χορταριασμένα σκάμματα των αλμάτων, τις τρύπιες οροφές, τις τριτοκοσμικές τουαλέτες ,τους άθλιους αποθηκευτικούς χώρους ,την υγρασία στους τοίχους.

Ας  αφήσει ο κ.Παπαστεργίου  τα μεγάλα λόγια και τους κομπασμούς για την κατασκευή του νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν), ένα έργο που έπρεπε να γίνει πριν πολλά χρόνια και  να φροντίσει να γίνουν όλες  οι απαραίτητες παρεμβάσεις  στο Δημοτικό Στάδιο, ώστε να αποτελεί μια σύγχρονη, λειτουργική και ασφαλή αθλητική υποδομή.

Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι. Αν αντίστοιχα προβλήματα  προέκυπταν στον κεντρικό χώρο που διεξάγεται ο Μύλος των Ξωτικών τα αντανακλαστικά του Δήμου θα ήταν ακαριαία, και λογικό για μια δημοτική αρχή  που έχει άλλες  προτεραιότητες.

 

Λαϊκή Συσπείρωση Τρικάλων

18/01/2023

Σχετικές δημοσιεύσεις