Κάλεσμα εργατικών σχημάτων για αγωνιστική συμμετοχή στην Απεργία της 9ης Νοέμβρη!

Καλούμε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, τις άνεργες και τους ανέργους, τη νεολαία και τους απόμαχους της δουλειάς, να συμμετάσχουμε μαζικά στην απεργία και να διαδηλώσουμε μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 9 Νοέμβρη στις 10 π.μ. στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου, ενάντια στην πολιτική της φτώχειας, της ακρίβειας, της ανεργίας, του πολέμου και της εκμετάλλευσης.

 

Να δώσουμε μια μαζική απάντηση στη σύγχρονη βαρβαρότητα που βιώνουμε και απειλεί τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας να ζει χωρίς θέρμανση, χωρίς τη δυνατότητα να αγοράζει τα στοιχειώδη αγαθά, και υπό τα σύννεφα του πολέμου να πυκνώνουν ολοένα πάνω από τη χώρα μας.

 

Η απεργία στις 9 Νοέμβρη δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η κορύφωση αλλά να ενταχθεί σε ένα πλαίσιο αγώνων με συνέχεια και αποφασιστικότητα.  Για να ανατραπούν οι αντιλαϊκοί νόμοι και οι πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και των προκατόχων της (ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ) που φέρνουν φτώχεια, ανεργία και απώλειες δικαιωμάτων.

Οι απεργιακοί αγώνες είναι το όπλο των εργαζομένων: για αξιοπρεπείς μισθούς,  για δωρεάν και δημόσια κοινωνικά αγαθά, για εργασιακά, συνδικαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα.

 

Όλες κι όλοι απεργούμε την Τετάρτη 9 Νοέμβρη. Όλες κι όλοι συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων, στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου στις 10 π.μ..

 

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Αριστερή Πρωτοβουλία Γεωτεχνικών

Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή Υγειονομικών

Παρεμβάσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σχετικές δημοσιεύσεις