Θρίαμβος ΣΟΑΤ με Φ.ΤΖΕΛΗ κ Μ.ΤΖΕΛΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η Ολυμπιονίκης ΦΑΝΗ ΤΖΕΛΗ στην Ολυμπιακή κατ.-57 με καταπληκτικό παίξιμο για 4 ματς όπου τα κέρδισε με μεγάλη ευκολία. Έπειτα από μια σειρά ατυχιών με κυριότερη θέμα υγείας επέστρεψε καλύτερη από ποτέ, δείχνοντας με εμφατικό τρόπο ότι παραμένει η καλύτερη της Ελλάδας, ξαναβάζοντας πλώρη για πάλι για τα σπουδαία.
Η πρωτιά της εξασφαλίζει την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Σερβία.
ΑΣΗΜΈΝΙΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΛΗ παίζοντας 5 καταπληκτικούς αγώνες και ενώ είχε το Χρυσό στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα “έκανε δώρο” το Χρυσό σε μια στιγμή χαλάρωσης…έδειξε όμως ότι παραμένει κι αυτή μια από τις Κορυφαίες αθλήτριες της χώρας και αποδεικνύει σε όλους ότι δεν είναι τυχαία η διαδρομή της σ αυτήν την μικρή κιόλας ηλικία.

Δηλώσεις Νίκου Παϊταρίδη:
“Φανταστικές και οι δύο Πρωταθλήτριες Φανή Τζέλη και Μαρία Τζέλη σε ένα καταπληκτικό για μας Πρωτάθλημα,  πλην των 3 δευτερόλεπτων. Δουλέψαμε πολύ την τακτική μας, ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκαν κυρίως οι συνεργάτες μου Γιώργος Βαργιάμης και Εύα Παϊταρίδου, και τα κορίτσια έκαναν φανταστική δουλειά με τρομερές εμφανίσεις. Η Φανή με περίπατο καθώς η διαφορά με τις αντιπάλους ήταν μεγάλη, και ήταν η καλύτερη Φανή μέχρι σήμερα σε απόδοση, ενώ η Μαρία σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία ηττήθηκε στον Τελικό ενώ κέρδιζε 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος σε μια στιγμή απροσεξίας. Μεγάλη ατυχία, αφού άξιζε κι αυτή το Χρυσό. Η Φανή πλέον θα προσπαθήσει την Διάκριση με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Για πολλά ακόμη χρόνια τα δύο κορίτσια θα είναι στην κορυφή και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο)”.
Για μια ακόμη φορά αθλητής του ΣΟΑΤ θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα Α/Γ της χώρας μας σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό αφού το Τρικαλινό Ταεκβοντό και γενικότερα ο Τρικαλινός Αθλητισμός εκπροσωπείται για πολλοστή φορά στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.
Τις αθλήτριες συνόδευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πάτρα ο Δάσκαλος Νίκος Παϊταρίδης και ο Γιώργος Βαργιάμης.
Το ΔΣ του Συλλόγου, το Τεχνικό τιμ και όλη η οικογένεια του ΣΟΑΤ συγχαίρουν θερμά τις Αθλήτριες και τις οικογένειες τους για τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις