Θετικότατη, σε πανελλαδικό επίπεδο, η υποδοχή του νέου τεύχους του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ

– Εκατοντάδες τα μηνύματα, τα τηλέφωνα, οι ευχές

– Από… σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο τεύχος…

– Θερμές ευχαριστίες προς τον όμιλο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» και τον κ. Γιάννη Κουρτάκη για την άψογη «φιλοξενία»

 

Από την μαγευτική Κω ήταν το πρώτο τηλέφωνο που δεχθήκαμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τεύχους  του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ, πανελλαδικά, μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Μάλιστα ο… Ξένιος Θεσσαλός της Κω που ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν όχι μόνο Τρικαλινός αλλά και… Ροπωτιανός, συγχωριανός του εκδότη του ΞΕΝΙΟΥ Δημήτρη Κρούπη.

Το ευχάριστο συναίσθημα του να φθάνει η δουλειά σου σε κάθε σημείο της χώρας συνεχίσθηκε και τα τηλέφωνα και τα μηνύματα (από Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Καλαμάτα, Λευκάδα, Μυτιλήνη, Σάμο κ.λπ.) συνεχίζονται ακόμη. Το τι έγινε σε επίπεδο Θεσσαλίας και Φθιώτιδας δεν χρειάζεται να περιγραφεί…

Το γεγονός είναι πως πλέον ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ έχει φανατικούς αναγνώστες και φίλους σε κάθε σημείο της χώρας και δεν είναι μόνο το περιοδικό-πρεσβευτής της Θεσσαλίας (και της Κεντρικής Ελλάδας) στην υπόλοιπη Επικράτεια αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα σε κυκλοφορία περιοδικά της Ελλάδας, χάρη στη συνεργασία με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Αρκετά όμως με τις… χαρές. Από σήμερα ο πήχης μπαίνει ακόμη ψηλότερα και αρχίζουν οι προετοιμασίες για το επόμενο τεύχος. Το οποίο θα είναι ακόμη καλύτερο…

Θα σας κρατούμε ενήμερους για την εξέλιξη της πορείας του νέου τεύχους που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Μέχρι τότε καλή ανάγνωση του τεύχους Νούμερο 5 το οποίο κρατάτε ήδη στα χέρια σας.

Δ.Κ.

 

 

Θερμές ευχαριστίες στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και στον εκδότη τους κ. Γιάννη Κουρτάκη

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και μέσω του «διαλόγου» τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας σήμερα, και προσωπικά τον εκδότη-διευθυντή τους κ. Γιάννη Κουρτάκη για την άψογη «φιλοξενία» του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ

 

Δημήτρης Κρούπης

 

 

 

Μηνύματα για το νέο Τεύχος

 

 

Παραθέτουμε στη συνέχεια ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλαν στον κ. Μάκη Εξαρχόπουλο αναγνώστες του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ, από διάφορες περιοχές της χώρας

 

«Το αγόρασα και το αρχειοθέτησα προς χρήση στις μελέτες μου. Ευχαριστώ».

Γιάννης Νεράντζης, αρχαιολόγος, ΑΓΡΙΝΙΟ.

 

«Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση Μάκη, να είσαι καλά. Εννοείται πως θα το πάρω γιατί κάνετε πολύ καλή δουλειά».

Θανάσης Τσιότσιος, εκδότης περιοδικού ΝΟΗΣΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

«Πολύ ωραία τα άρθρα σου Μάκη. Καλή Κυριακή».

Κώστας Τζαβέλλας, απόγονος του στρατηγού Κίτσου Τζαβέλλα, ΑΘΗΝΑ

 

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Συγχαρητήρια για το περιεχόμενο του τεύχους σας.

Διαβάζοντας τα άρθρα και βλέποντας τις φωτογραφίες, θα ήθελα κατευθείαν να επισκεφθώ τα μέρη εκείνα.

Καλή δύναμη για τα επόμενα τεύχη του θαυμάσιου περιοδικού σας».

Beatice Schmid-Αδαμοπούλου. τ. Λέκτορας Κτηνιατρικής Α.Π.Θ., ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

«Καλησπέρα Μάκη μου. Πολλά συγχαρητήρια για τα υπέροχα θέματά σου! Μου άρεσε πολύ και το «Βελεστίνο, στα βήματα του Ρήγα», φυσικά και το «Μαυρομμάτι Καρδίτσας, η γενέτειρα του αρχιστράτηγου Γεωργίου Καραϊσκάκη».

Ελένη Γεωργακάκου, ΑΘΗΝΑ

 

«Φίλε Μάκη έχει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, Είχα την τύχη να δω και να περπατήσω σε πολλά από αυτά τα υπέροχα τοπία.

Σας εύχομαι τα καλύτερα»

Σωτήρης Τζεβελέκος, Ηθοποιός, ΑΘΗΝΑ

 

«Συγχαρητήρια! Πολύ ενδιαφέροντα τα άρθρα σας και διαφωτιστικά! Ολόκληρο το περιοδικό θα προσελκύσει καταρχάς τουρίστες, πιστεύω πως είναι το δέλεαρ.

Όμως είναι και πράγματι συλλεκτικό για την Βιβλιοθήκη μας. Εν τάχει μαθαίνεις την ιστορία ολόκληρης της Θεσσαλίας, βοηθάει και τους εκπαιδευτικούς στο έργο τους.

Μακάρι να υπάρξει και συνέχεα. Έτσι η γνώση διαχέεται πιο εύκολα. Τα πρακτικά των συνεδρίων μόνο ερευνητές τα αναζητούν.

Και πάλι συγχαρητήρια…»

Βίκυ Παπανικολάου, εκπαιδευτικός, ΒΟΛΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις