Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Τσόλα για το Δ.Σ. της Τράπεζας Θεσσαλίας

Ο οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων Δημήτρης Τσόλας έχει συνδέσει το όνομά του (σε αγαστή συνεργασία με τον επί πολλά χρόνια πρόεδρό του Βασίλη Τζατζάκη) με τον επιτυχή εκσυγχρονισμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και την μετεγκατάστασή του στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Ριζαριό. Αφού ήταν διευθυντής της ΚΤΕΛ Τρικάλων Α.Ε. από το 2002 μέχρι το 2020.

Επίσης επί 20 χρόνια ως εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων έχει επιδείξει ουσιαστικό και συνεχές ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας του νομού και γι’ αυτό και ο πρόεδρος του κορυφαίου επιχειρηματικού-επαγγελματικού φορέα και θεσμού του νομού τον συγκαταλέγει στους στενούς του συνεργάτες.

Με αυτές τις περγαμηνές στην συμμετοχή των κοινών στα Τρίκαλα ασφαλώς και θεωρείται βέβαιο πως η εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, θα συνοδευθεί και από μία ανάλογη θετική προσφορά στην παραπέρα πορεία του χρηματοπιστωτικού μας ιδρύματος.

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις