Η τελετή λήξης της Αγωνιστικής Περιόδου της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ «ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ»

Μία όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στις 19.00 στον εξαιρετικό χώρο του Αθλητικού Κέντρου  «GREEN-PARK» 8×8 στον Άγιο Βησσαρίωνα, επί τη ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 ,στο πλαίσιο των στόχων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλης (ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ), που είναι κατά σειρά «ΑΘΛΗΣΗ, ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ».

Η ποδοσφαιρική γιορτή άρχισε με διπλά παιχνίδια μεταξύ των παιδιών ανά ηλικιακή ομάδα ενώ ακολούθησε το highlights της εκδήλωσης που καθιερώθηκε και έγινε πλέον θεσμός.

Επίσης διεξήχθη και  φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Γονιών και παιδιών.

Μετά το πέρας του αγωνιστικού μέρους της γιορτής ο κ. Κων/νος  Βαγενάς ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης , τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για μια ακόμα χρονιά στην Ακαδημία, τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τον Γυμναστή της Ακαδημίας κ. Δημήτριο Σαργιώτη για την προσπάθεια που κάνει στον προπονητικό τομέα.

Ν α τονίσουμε ότι  η Ακαδημία λειτούργησε και λειτουργεί ως ένα ζωντανό κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για την περιοχή του Δήμου Πύλης.

Στην σκέψη των υπευθύνων της Ακαδημίας είναι η βελτίωση και η επέκταση της  Ακαδημίας.

Προσφέρθηκαν εδέσματα (σουβλάκια, λουκάνικα, αναψυκτικά) στα παιδιά.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κ. Κων/νος Τσιαμπαλής, κ. Κων/νος Βαγενάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη του “GREEN-PARK” κ. Νίκο Παπαποστόλου για την φιλοξενία της Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου 8χ8.

Παρευρέθηκαν ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης του Δήμου Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσόλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Βασίλειος Κανέλας, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Κουτής  και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της 5ης ΥΠΕ (ΘΕΣ/ΛΙΑΣ-ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ) κ. Ηλίας Τσιαούσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις