Η κυρία Μαίρη Χρονοπούλου και ο Χάρης Μαντέλλος

Πραγματικός «γητευτής» πολλών επώνυμων καλλιτεχνών ο συνεργάτης του «δ»

Είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη που τρέφει για τους ανθρώπους του πολιτισμού και ειδικά αυτούς της μουσικής και του κινηματογράφου-θεάτρου, ο συμπολίτης δημοσιογράφος και συνεργάτης του «δ» Χάρης Μαντέλλος.

Ο Χάρης τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα, για την συναυλία της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» για τα αδέσποτα ζώα, που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κορυδαλλού «Θανάσης Βέγγος».

Εκεί είχε πολλές συναντήσεις με πολλούς επώνυμους ηθοποιούς και τραγουδιστές, σίγουρα όμως ξεχώρισε η συνάντηση του με την μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία φέτος διανύει το 89ο έτος της ηλικίας της. Μάλιστα ο Χάρης την συνόδευσε από τα παρασκήνια μέχρι τη σκηνή για να τραγουδήσει το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Αστέρι μου, φεγγάρι μου», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Αν κάποια στιγμή αποφασίσει ο αγαπητός μας Χάρης να εκδώσει ένα βιβλίο με όλους τους επώνυμους που έχει συναντήσει μέχρι τώρα, τότε σίγουρα όλες οι σελίδες αυτού του βιβλίου θα είναι γεμάτες, πλούσιες από ωραίες αναμνήσεις και εμπειρίες!

 

Δ.Π

 

Σχετικές δημοσιεύσεις