Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Μεγαλοχώρι

Ο ΣΟΑΤ επισκέφθηκε το Δημοτικό σχολείο του Μεγαλοχωρίου προκαλώντας ενθουσιασμό στα μικρά παιδιά

Στο Δημοτικό Σχολείο Μεγαλοχωρίου, κατόπιν πρόσκλησης του Γυμναστή του κ. Μπούτα, βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΣΟΑΤ το πρωί της Παρασκευής (30/9) με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα σχολικού αθλητισμού με σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής,.

Φυσικά παρευρέθη η Ολυμπιονίκης Φανή Τζέλη και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κωνσταντίνα Τζέλη που κατάγονται από το Μεγαλοχώρι και ήταν μαθητές του σχολείου, ο Πανελληνιονίκης Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος που επίσης ήταν μαθητής του σχολείου και οι Πρωταθλητές Εύα Παϊταρίδου και Γιώργος Βαργιάμης με τον Αρχιπροπονητή του Συλλόγου Νίκο Παϊταρίδη.

Τα μικρά παιδιά ενθουσιάστηκαν από την συνάντηση τους με τους αθλητές που έκαναν και μια μικρή παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντο, η Φανή Τζέλη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και ο Νίκος Παϊταρίδης μίλησε στους μαθητές για τις Αξίες του Αθλητισμού και το ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μακάρι αυτή η όμορφη εκδήλωση του Σχολείου να αποτελέσει αφορμή, ώστε οι μαθητές να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και άσκησης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή, τον Γυμναστή και τους Δασκάλους του Δημοτικού Μεγαλοχωρίου για την τιμή που μας έκαναν και την ευκαιρία να βρεθούμε με τους μικρούς μαθητές.

Σχετικές δημοσιεύσεις