Ε65: Ξεκίνησαν τα έργα μεταξύ Κρηνίτσας-Ζηλευτής – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων για τον Ε65 στην περιοχή των Τρικάλων έχουν τεθεί σε ισχύ από τις 11/10/2021 έως 31/05/2022 καθ’ όλο το 24ώρο και ειδικότερα:

Επί της Επ.Ο. Κρηνίτσας – Χρυσαυγής, στο τμήμα αυτής μεταξύ του οικισμού Κρηνίτσας και του οικισμού Ζηλευτής, σ’ αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας, με σημείο έναρξης της διακοπής 700μ από τη συμβολή της Επ.Ο. Κρηνίτσας – Χρυσαυγής με την Επ. Οδού Τρικαλων – Παλαιοπύργου (οικισμός Κρηνίτσα) προς τον οικισμό Ζηλευτή και σημείο λήξης την είσοδο του οικισμού Ζηλευτής.

Η πραγματοποιηθείσα διακοπή και οι επί παρούσας αναγραφείσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο θα εκτείνονται σε συνολικό μήκος – 600 – μέτρων. Επίσης, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, όλες οι παρόδιες ιδιοκτησίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται καθώς το ανωτέρω τμήμα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η διακοπή κυκλοφορίας δεν επηρεάζει την πρόσβαση σε αυτές.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, καθ’ όλη τη διάρκεια πραγματοποίησης των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται με την κατάλληλα τοποθετημένη σήμανση από παρακαμπτήρια οδό ως εξής:

Από Κρηνίτσα προς Ζηλευτή η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται μ ό ν ο μέσω του υφιστάμενου οδικού δικτύου και συγκεκριμένα:

Επ. Οδό Τρικάλων-Παλαιοπύργου, στην είσοδο του οικισμού Κρηνίτσα στροφή δεξιά στην ανώνυμη οδό προς φυλακές και μετά τις φυλακές στροφή αριστερά προς τον οικισμό Ζηλευτή.

Ομοίως αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθείται για τα οχήματα με κατεύθυνση από Ζηλευτή προς Κρηνίτσα.

Σχετικές δημοσιεύσεις