Ευαισθησία και χιούμορ στην παράσταση “Fragile” της Εύης Καραγιάννη

Εξομολογήσεις με ευαισθησία, χιούμορ, τρυφεράδα αλλά και ωμότητα περιείχε η παράσταση “Fragile” με πρωταγωνίστρια την Εύη Καραγιάννη που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο.

Η Εύη Καραγιάννη με αποσκευές τις εμπειρίες μιας ζωής παρουσίασε μια ζωή πολυτάραχη, γεμάτη περιπέτειες, λάμψη, ομορφιά, έρωτες, χωρισμούς αλλά και πίστη μέσα από έναν μονόλογο που καταγράφει τη μοναδική πορεία και την εξέλιξη μιας γυναίκας που ήταν και παραμένει καλλονή και κάνει την προσωπική της κατάθεση υπόθεση πολλών γυναικών που μπορεί να είχαν εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και πορεία αλλά δεν παύουν να είναι όλες Γυναίκες.

Το κείμενο συνέθεσε, μετά από ώρες αφηγήσεων της ίδιας, η Δόμνα Ζαφειροπούλου. Φροντίζοντας να διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στην ωμή αλήθεια και την θεατρικότητα κατέγραψε μνήμες ενώ η σκηνοθεσία, η μουσική επιμέλεια και οι φωτισμοί ήταν του Δημήτρη Αδάμη που πλησίασε με ευαισθησία, χιούμορ, τρυφερότητα αλλά και συγκίνηση την ουσία και την πραγματικότητα μιας τόσο λαμπερής ζωής που αγγίζει τα όρια του παραμυθιού.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις