Εξειδικευμένο site στο διαδίκτυο για το πρόγραμμα: ”Εξοικονομώ-Αυτονομώ” για τους πολίτες Τρικάλων-Καρδίτσας

Ένα portal δημιουργημένο από την εφημερίδα ”Διάλογος” για την συνεχή ενημέρωση των καταναλωτών και την προβολή των επαγγελματιών

 

 

Ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις ενημέρωσης και τα νέα πρότυπα, η εφημερίδα μας, ο ”Διάλογος”, δημιούργησε ένα νέο ενημερωτικό site-portal το https://exoikonomo-autonomo-trikala-karditsa.gr

Aνταποκριθήκαμε στην ανάγκη συνεχούς και καθημερινής ενημέρωσης γι’ αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα, το ”Εξοικονομώ-Αυτονομώ”, το οποίο θα τρέχει με συνεχώς ανανεούμενα και εξελισσόμενα μέτρα και σχέδια έως και το 2030.

Με ένα αρχικό κονδύλι της τάξης των 900 εκατομμυρίων ευρώ και με μερικά ακόμη δις από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, έρχεται με τον εντυπωσιακό στόχο της ενεργειακής αναβάθμισης περίπου 60.000 κατοικιών κάθε χρόνο και έως το 2030!!! Και με πρόσθετους στόχους και εξειδίκευση στην αναβάθμιση τουριστικών καταλυμάτων και δημοσίων υπηρεσιών με πρόσθετα κονδύλια.

Θεωρήσαμε λοιπόν ότι, ήταν απαραίτητο να είμαστε μπροστά και καθημερινά στην ενημέρωση για ένα τόσο σοβαρό και πολύχρονο project. Δημιουργήσαμε το εξειδικευμένο ”Εξοικονομώ-Αυτονομώ” για Τρίκαλα και Καρδίτσα, το https://exoikonomo-autonomo-trikala-karditsa.gr

Σε ελάχιστο χρόνο έχουμε ήδη ανεβάσει περίπου 120 σχετικά θέματα.

 

Υπάρχουν θέματα:

-Με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τα οποία επιδοτούνται από το ”Εξοικονομώ-Αυτονομώ”. Έτσι ο καταναλωτής θα έχει όλες τις πληροφορίες για π.χ. τα κουφώματα, ώστε να μελετήσει και να διαλέξει διαβασμένος, τι του ταιριάζει. Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα προϊόντα. Κούφωμα, θέρμανση-ψύξη, υαλοπίνακες, τζάκια, φωτισμός με led, ασανσέρ, μόνωση, φωτοβολταϊκά, ηλιακοί θερμοσίφωνες, τράπεζες κλπ.

-Με όλες τις ειδήσεις και πληροφορίες για το πρόγραμμα και ότι έχει σχέση με αυτό. Διαβάστε και θα είστε πλήρως ενήμεροι, για ότι συμβαίνει και ότι εξελίσσεται καθημερινά.

-Με καταγεγραμμένες όλες τις επιχειρήσεις Τρικάλων και Καρδίτσας, που έχουν τα προϊόντα που επιδοτούνται από το πρόγραμμα. Έτσι ο καταναλωτής, ΕΣΕΙΣ, έχετε όλη την εικόνα, για να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Και με παρουσία μας πια και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στο Facebook, με την ομάδα μας και την σελίδα μας με το όνομα, φυσικά, ”Εξοικονομώ-Αυτονομώ Τρίκαλα-Καρδίτσα”.

Ελπίζουμε να εκτιμηθεί η κίνησή μας αυτή και να σας φανούμε χρήσιμοι με συνεχή ενημέρωση για το πρόγραμμα και με την επισκεψιμότητά σας στο site μας.

 

Με εκτίμηση

 

Κρούπης Δημήτρης

Σχετικές δημοσιεύσεις