Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων: Εκπτώσεις από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους συναδέλφους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις του 2023 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023.

Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στην τοπική αγορά καθώς δείχνουν έμπρακτα την προτίμηση τους στα τοπικά καταστήματα. Τους προτρέπουμε να συνεχίσουν να  επισκέπτονται  τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους επωφελούμενοι την ευκαιρία των μεγάλων εκπτώσεων που αναμένονται.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σχετικές δημοσιεύσεις