Ελπίδα και αλήθειες ζωής στο νέο βιβλίο του Χρήστου Τούβε

Το δύσκολο θέμα της υιοθεσίας πραγματεύεται το νέο βιβλίο του Συγγραφέα Life Coach κ. Χρήστου Τούβε με τίτλο «Σκέψου το, η ιστορία ενός Ημερολογίου» που παρουσιάστηκε με επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής στο Μουσείο Τσιτσάνη από τον Σύλλογο Αυτισμού Δυτ. Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα «Το βιβλίο πραγματεύεται το δύσκολο θέμα της υιοθεσίας και ουσιαστικά αυτό που νιώθει ο αναγνώστης είναι πόσο απέχει η χαρά από την λύπη στις ζωές μας. Την απάντηση την δίνει η ίδια η εξέλιξη της ιστορίας, απέχει όσο απέχει ένα ορφανοτροφείο από ένα κανονικό σπίτι άρα στην ουσία θέλουμε να δείξουμε ότι μπορεί να είμαστε καλά στη ζωή μας όμως άλλοι άνθρωποι δεν είναι καλά οπότε οφείλουμε να απλώσουμε το χέρι και να τους δώσουμε την ευκαιρία να είναι το ίδιο καλά με εμάς. Το βιβλίο δείχνει ελπίδα και το γενικό μήνυμα είναι ότι μπορεί να ρίξει φως στα σκοτάδια».

 

 

Αναφερόμενη στο βιβλίο η Αστυνομικός-Οικονομολόγος-Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας κα Κάλλη Παπαδόγιαννη τόνισε: «Όταν διάβασα το βιβλίο συνειδητοποίησα με μεγάλη χαρά ότι είναι ένα αλφαβητάρι που περιέχει πολλές αλήθειες, φως, αισιοδοξία και ελπίδα. Είναι ένα εγχειρίδιο ζωής που κλείνοντας τα μάτια σε ταξιδεύει και νιώθεις ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σου. Το πόνημα αυτό πραγματεύεται την υιοθεσία και δίνει οδηγίες με διδακτικό τρόπο, πώς κάποιος μπορεί να γίνει σπουδαίος και λειτουργικός γονιός. Είναι ένας οδηγός για τους γονείς, που ανάβει το φως, σε λούζει με φως και φτάνεις στο τέλος της διαδρομής πλημμυρισμένος από συναισθήματα».

 

 

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Μαρίνα Μπαλτά, Ραδιοφωνική παραγωγός, χαιρετισμό απηύθυνε η κ. Μαλαματένια Μπουραζάνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Αυτισμού Δυτ. Θεσσαλίας, ενώ για το βιβλίο μίλησαν επίσης η κ. Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου, κοινωνική Λειτουργός και η κ. Μαρία Γαλάνη, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις