Εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΣΙΣΕΑΜΗ Τρικάλων για τους ηλεκτροκινητήρες

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τα μέλη του ΣΙΣΕΑΜΗ Τρικάλων, διοργανώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του συνεργείου αυτοκινήτων του Χρόνη Αγορίτσα στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Καρδίτσας, πάνω στα οχήματα που φέρουν ηλεκτροκινητήρα. Αυτά είναι είτε τα πλήρως ηλεκτρικά, καθώς και τα υβριδικά που συνδυάζουν την ηλεκτροκίνηση με ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης.

 

Ο εισηγητής του σεμιναρίου Δημήτριος Κωσταρέλος που εξειδικεύεται στην εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη επισκευαστών αυτοκινήτων, ενημέρωσε τους μηχανικούς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ η εκπαίδευση έγινε στο αμιγώς ηλεκτρικό VW ID3.

 

Μέσα από τις γενικές συνελεύσεις του Συνδέσμου και τις συναντήσεις με τα μέλη, το Διοικητικό Συμβούλιο δια του Προέδρου του Στέφανου Καρακώστα, εντόπισε την ανάγκη της έγκαιρης επιμόρφωσης. Στόχος είναι να γίνουν και αλλά σεμινάρια πάνω σε αλλά μοντέλα, ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η ασφάλεια των συναδέλφων, όταν θα κληθούν να επισκευάσουν τέτοια αυτοκίνητα και κατ’ επέκταση η βέλτιστη εργασιακή ποιότητα για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και πελάτες των συνεργείων.

 

Δ. Π.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις