Εγκαίνια της έκθεσης Ομάδας Εικαστικών της Δ.Π.Ε. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 τα εγκαίνια της έκθεσης της Ομάδας Εικαστικών της Δ.Π.Ε. Τρικάλων, στην αίθουσα του Δίδυμου Οθωμανικού Λουτρού Τρικάλων (Μουσείο Τσιτσάνη).

Η έκθεση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σε συνεργασία με την Ομάδα Εικαστικών Εκπαιδευτικών, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Η έκθεση εικαστικών δημιουργιών έχει τίτλο: «με στημόνι και υφάδι» και είναι ελεύθερη για το κοινό από την Τετάρτη 9/11/2022 έως και την Τετάρτη 16/11/2022, τις πρωινές ώρες 10:00 π.μ. – 1:00 μ.μ. και τις απογευματινές από 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ..

Η έκθεση είναι αναδρομική με έργα που έγιναν κυρίως με ανακυκλωμένα υλικά. Στο χώρο και στο τμήμα της υφαντικής υπάρχει στημένος αργαλειός όπου οι επισκέπτες (όσοι θέλουν) μπορούν να υφάνουν μία σειρά στο «χαλί της ειρήνης».

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Τρικάλης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνος Μπάρδας.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης π. Παντελεήμων, ο κ. Αθανάσιος Μανούρας Πρόεδρος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας Θεσσαλίας, ο αναπληρωτής Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης κ. Τάσος Δαραράς, ο π. Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης,η εκπρόσωπος της ΣΜΥ ανθυπασπιστής κα. Παλιούρα Κων/να, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Τρικάλων κ. ΓεώργιοςΤσιάκαλος, εκπαιδευτικοί, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Επίσης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και χαιρέτισαν με τηλεγραφήματα οι:κ. Κώστας Σκρέκας Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και οι κ. Κατερίνα Παπακώστα και κ. Αθανάσιος Λιούτας,βουλευτές Τρικάλων.

Οι εκπαιδευτικοί της Ομάδας Εικαστικών παρουσίασαν έργα και δημιουργίες με ανακυκλώσιμα υλικά καλύπτοντας ποικίλα θέματα προβάλλοντας τα θετικά μηνύματα της ανακύκλωσης!

Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς της ομάδας Εικαστικών!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις