Διακοπή ρεύματος στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 15-12-2022

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: Ε.Ο. Τρικάλων Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος του τελωνείου έως το πρατήριο υγρών καυσίμων Μπότης (όχι το πρατήριο), ο οικισμός Αγίας Τριάδος έως και πλαστικά Γαλάνης και περιμετρικά αυτού, αριστερά και δεξιά των οδών Μεγαλοχωρίου, Κρηνίτσας, Οιχαλίας, Αρδανίου, τμήμα της οδού Ζηλευτής αριστερά και δεξιά αυτής από την οδό Μεγαλοχωρίου έως και βιοτεχνία λουκουμιών Βουτσελάς και περιμετρικά αυτού, καθώς και προς την οδό Μπαλκούρας τα χοιροστάσια, βουστάσια και ποιμνιοστάσια.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-12-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 14:00 στο Μεγαλοχώρι, όχι το χωριό, το εκκοκκιστήριο, δεξιά της Π.Ε.Ο. Τρικάλων Λάρισας από το ύψος μάρμαρα Φαλτάκας έως βοτανικό κήπο και οι κάθετη αυτής, καθώς και περιμετρικά του γηπέδου.

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στα Τρίκαλα: στον οικισμό Αμπελάκια πίσω από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου οδός Ευρώπης, Διδύμων, Διαγόρα και στις ανώνυμες οδούς, καθώς και το ξυλουργείο Κόκκαλη και πλησίον αυτού.

Σχετικές δημοσιεύσεις