(ΔΕΝ) Αρχινάει στα Τρίκαλα…Λιάκουμ το παζάρι – Αβέβαιος και ο Μύλος των Ξωτικών

Προς την ματαίωσή του οδεύει η ετήσια εμποροπανήγυρις των Καρυών, αφού η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπει προς το παρόν το σχεδιασμό της και την πραγματοποίησή της.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, μίλησε στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας πως φαντάζει και φέτος αδύνατο να γίνει το μεγάλο πανηγύρι των Τρικάλων.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, “ζούμε πάλι το ίδιο έργο σε επανάληψη στο Δήμο, σε θέματα που αφορούν στην εμποροπανήγυρη και τον Μύλο των Ξωτικών. Ενώ δεν έχουν έρθει ακόμα οι οδηγίες, θεωρώ πως είναι δύσκολο να γίνει το Σεπτέμβριο η εμποροπανήγυρη.

Επιπλέον, έντονος προβληματισμός υπάρχει και για την διενέργεια του Μύλου των Ξωτικών, που και αυτός δεν πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη χρονιά λόγω κορωνοϊού.

Όσο για το Μύλο, αύριο έχουμε πάλι μια συνάντηση, κάνοντας διάφορα σενάρια και ελπίζοντας να γίνει. Εμείς θέλουμε πάρα πολύ να γίνει, θα το προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο, είναι ανάγκη για ολόκληρο το Νομό“, είπε ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις