Δήμητρα Απόλλων – Αγία Άννα, μια σχέση που κρατάει χρόνια!

Τις καλύτερες σχέσεις διατηρεί η ακαδημίας μας με μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ακαδημίες του Βόλου που δεν είναι άλλη από αυτή της Αγίας Άννας . Τα πήγαινε – έλα μεταξύ των δύο ακαδημιών είναι πλέον συχνό φαινόμενο και γίνονται παιχνίδια που κόβουν την ανάσα σε ένα απολύτως φιλικό κλίμα. Τα παιδιά απ’ τη μεριά τους χαίρονται κάθε συνάντηση και μετά από κάθε παιχνίδι η ερώτηση είναι μία και ομόφωνη “πότε θα ξαναπαίξουμε ; ” !

Στα πλαίσια αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας η ακαδημίας μας ταξίδεψε στον Βόλο την Κυριακή 19/9 στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της Αγίας Άννας με τις Κ16 , Κ15 , Κ14 και Κ13 σε πολύ ανταγωνιστικά και όμορφα παιχνίδια ενώ την περασμένη Κυριακή ανταποδώσαμε την φιλοξενία και η Αγία Άννα ήρθε στις εγκαταστάσεις μας με τις Κ12 , Κ11 , Κ10 και Κ9 .

Τα παιδιά παίξανε, γελάσανε και περάσανε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και συμπαρασύρανε μαζί τους και όλους τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια ενθαρρύνοντας τους μικρούς αθλητές με το χειροκρότημά τους.

Εννοείτε ότι οι συναντήσεις μας θα επαναληφθούν στο μέλλον οπότε δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Σχετικές δημοσιεύσεις