Γενική αντεπίθεση κήρυξε ο ΣΥΡΙΖΑ από τα Τρίκαλα!

Χθες με ομιλία του Νίκου Παππά, στο Μουσείο Τσιτσάνη

 

Στόχος όχι μόνο η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές αλλά και ένα αποτέλεσμα «ανατροπής και ελπίδας»

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων από χθες επιστράτευσαν το καλύτερο χαμόγελο αισιοδοξίας που διαθέτουν και κήρυξαν γενική αντεπίθεση μέχρι και την Κυριακή 9 Ιουνίου, δηλαδή μέχρι και τις ευρωεκλογές. Αυτό έγινε το πρωί, στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου έγινε ομιλία από τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά και στο τέλος έγινε και η παρουσίαση των τριών υποψήφιων ευρωβουλευτών της Περιφερείας Θεσσαλίας.

Μάλιστα ο κ. Παππάς στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο που έγινε η επιλογή των ευρωβουλευτών, με ψηφοφορία από την κοινωνία και προανήγγειλε πως με αυτό τον τρόπο θα γίνει η επιλογή και των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές.

Στην ομιλία του ο κ. Παππάς αναφέρθηκε εκτενώς και στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αντιπαραθέτοντας το με την οικονομική πολιτική που ασκεί η Νέα Δημοκρατία η οποία είπε πως έχει «γονατίσει την κοινωνία και ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους». Έθεσε δε ως στόχο στις ευρωεκλογές όχι μόνο την δεύτερη θέση αλλά και ένα αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει προοπτική ανατροπής και ελπίδας.

Υποστήριξε δε πως για την κοινωνία δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αποτελέσει εναλλακτική λύση γιατί «αν κάποιος ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αύριο – μεθαύριο μπορεί ο υποψήφιος που επέλεξε να έχει πάρει μεταγραφή στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Εντύπωση προκάλεσε και το ότι «δικαιολόγησε» έμμεσα τις θρησκευτικές αναζητήσεις του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας πως δεν θα παραχωρήσει στη Ν.Δ. ελεύθερο πεδίο για να καπηλεύεται τις αξίες της πατρίδας, της οικογένειας και του θρησκευτικού συναισθήματος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις