Βράβευση μαθήτριας στο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου

Με χαρά υποδεχθήκαμε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Πρωτοσύγκελου κ. Αλεξίου και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου, να καθιερώσει, από φέτος, χρηματικό βραβείο σε μαθητή/μαθήτρια του σχολείου μας που πρώτευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η πρώτη βράβευση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου και η απονομή έγινε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Βραβευθείσα είναι η περσινή μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων Λάσκου Άννα η οποία, κατά το σχ.έτος 2021-22, πρώτευσε στο σχολείο μας συγκεντρώνοντας 18750 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισήχθη στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτριά μας Λάσκου Άννα για την επιτυχία της.

Επίσης, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Πρωτοσύγκελο κ. Αλέξιο για την πολύ σημαντική αυτή πρωτοβουλία του να καθιερώσει βράβευση στο σχολείο της ενορίας του Αγίου Νεκταρίου. Η κίνηση αυτή, θεωρούμε ότι, αποτελεί κίνητρο για προσωπική ανάπτυξη και επίτευξη στόχων των μαθητών και των μαθητριών μας. Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές!

 

Η Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

Αθανασία Ζαραμπούκα

Μαθηματικός, MSc

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις