Από την Δευτέρα 11 Μαΐου ξαναρχίζουν την λειτουργία τους οι σχολές οδηγών στα Τρίκαλα

Από την προσεχή Δευτέρα  11 Μαΐου επαννεκινούν  την λειτουργία τους  οι σχολές  οδηγών σε όλη την Ελλάδα.

Και για τα Τρίκαλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτων νομού Τρικάλων, τα μαθήματα πρακτικής θα πραγματοποιούνται καθημερινά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα που ορίζει η πολιτεία, για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Τα δε μαθήματα θεωρίας στις σχολές που διαθέτουν  κέντρα  (ΚΕ.ΘΕ.Υ.Ο),  θα γίνονται με το μισό αριθμό των μαθητών της μέγιστης  χωρητικότητας αυτών .

Κρίνεται  απαραίτητο να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού μαθημάτων, προς αποφυγή ταλαιπωρίας των υποψήφιων οδηγών.

Θερμή παράκληση στους υποψήφιους να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα, τουλάχιστον μάσκα και καλύτερα για αυτούς  γάντια και αντισηπτικό διάλυμα ή μαντηλάκια.

Ειδικά για τη δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς  των κατηγοριών ΑΜ, Α1, Α2, Α, ο υποψήφιος οφείλει να προσέρχεται για εξετάσεις με τον προσωπικό του εξοπλισμό (προβλεπόμενα εγκεκριμένο κράνος, προστατευτικό ρουχισμό, γάντια και υποδήματα). Σε περίπτωση που δεν διαθέτει προστατευτικό ρουχισμό επιτρέπεται η χρήση επικαλαμίδων, επιγονατίδων και επιαγκωνίδων.

Σχετικές δημοσιεύσεις