Ανοίγει το Σάββατο ξανά η λαϊκή αγορά των Τρικάλων

Στην σημερινή του ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι από μεθαύριο Σάββατο ανοίγουν ξανά οι λαϊκές αγορές την Θεσσαλίας συμπεριλαμβανομένης και αυτής των Τρικάλων.

Και αυτό γιατί περιορίστηκε στο ελάχιστο η μετάδοση του ιού στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης Λάρισας όπου επίσης τα μέτρα καραντίνας κι εκεί γίνονται πιο ελαστικά.

Πλέον και με βάση τα καλά αυτά αποτελέσματα ανοίγουν ξανά οι λαϊκές αγορές στα Τρίκαλα και σε όλη τη Θεσσαλία, με αυστηρά ωστόσο μέτρα ασφαλείας. «Θα συνεχίσουμε ως Περιφέρεια να κάνουμε τους ελέγχους και να λειτουργούμε προς όφελος της κοινωνίας και κυρίως προστασίας της δημόσιας υγείας» δηλώνει και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Επίσης ο πρόεδρος των μικροπωλητών της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων Νίκος Παπακώστας δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εξέλιξη και διαβεβαιώνει ότι οι άνθρωποι της λαϊκής αγοράς θα συνεχίσουν να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για τους καταναλωτές.

Σχετικές δημοσιεύσεις