Ακόμη ένας Τρικαλινός ιδιοκτήτης μπαρ με χειροπέδες

Συνελήφθη, χθες (13/7) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας άνδρας, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος ψητοπωλείου, να εξυπηρετεί καθήμενους πελάτες σε μη προβλεπόμενο χώρο του καταστήματος, παραβιάζοντας τις ισχύουσες διατάξεις. Επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 2.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλου, τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, της απειλής, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της σωματικής βλάβης. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, ευρισκόμενοι σε ανοιχτό χώρο καφέ – μπαρ κατά την άφιξη των προαναφερόμενων αστυνομικών, ο ένας, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, αρνήθηκε τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών, ενώ οι άλλοι δύο, εξύβρισαν, απείλησαν και έρριψαν τραπεζοκαθίσματα εναντίον τους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες επίσης στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας άνδρας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να εξυπηρετεί, πέραν των καθήμενων πελατών, τρεις όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τις προϋποθέσεις λειτουργίας του καταστήματος, καθώς και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική χωρίς την απαιτούμενη άδεια παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής, διαταράσσοντας παράλληλα την κοινή ησυχία των περιοίκων. Σε βάρος του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 7 ημέρες.

Τέλος, τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα Τρίκαλα, συνελήξφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας άνδρας, διότι κατελήφθη ως εκπρόσωπος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με χρήση ενισχυτή και ηχείων (ηχείο στον εξωτερικό χώρο), αναπαράγοντας μουσική και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σχετικές δημοσιεύσεις