«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις ανακοινώθηκε το 75% των ψηφοδελτίων του κόμματος στην επικράτεια

 

 Παναγιώτα Δριτσέλη, Μαρίνα Κοντοτόλη, Χρήστος Σιμορέλης, Λευτέρης Τσικρικάς, Γιάννης Χάιδος και Πέρυ Χαρτοπούλου οι εκλεκτοί στα Τρίκαλα

 

Δόθηκε χθες στην δημοσιότητα το 75% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ σε όλη την επικράτεια. Προχθές Σάββατο εξάλλου είχε προηγηθεί η πολύωρη Πολιτική Γραμματεία κόμματος επί του θέματος.

Στην εισήγησή του, κατά τη συνεδρίαση της Π.Γ., ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε αναφορικά με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση, αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προσθέτουν οι κομματικές πηγές κάνουν πράξη την ισάριθμη αντιπροσώπευση με την υιοθέτηση της αναλογίας 50-50 ανδρών και γυναικών στο 100% των υποψηφιοτήτων. Το 50% των υποψηφίων δεν ήταν υποψήφιοι το 2019.

Και μια έκπληξη: Για την ώρα ο Παύλος Πολάκης έχει ήδη εξεγερθεί- απειλώντας πως δεν θα είναι ούτε ο ίδιος υποψήφιος- για το γεγονός πως ο Πρόεδρος Ελαιουργών Ν. Χανίων, Μιχάλης Χαιρετάκης δεν είναι (προς το παρόν αφού υπήρξαν ενστάσεις) υποψήφιος στα Χανιά. Ήταν το 2019.

Για τον νομό Τρικάλων το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ολοκληρώθηκε καθώς ανακοινώθηκαν και οι έξι υποψήφιοι που θα είναι:

 

ΤΡΙΚΑΛΑ (6 υποψ.)

Δριτσέλη Παναγιώτα, πρώην βουλευτής

Κοντοτόλη Μαρίνα, επιχειρηματίας

Σιμορέλης Χρήστος, πρώην βουλευτής

Τσικρικάς Λευτέρης, μουσικός

Χάιδος Γιάννης, φαρμακοποιός

Χαρτοπούλου Πέρυ, δικηγόρος

Σχετικές δημοσιεύσεις