Άρεσε το «Ταξίδι στα Τρίκαλα» της εποχής του 1950 και 1960

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, ένα συλλεκτικό πρωτοχρονιάτικο δώρο, μας ταξίδεψε σε άλλες εποχές…».

Περίπου με αυτά τα λόγια υποδέχθηκαν χιλιάδες τρικαλινοί (και όχι μόνο) την ειδική έκδοση του «διαλόγου» και του «Ξένιου Θεσσαλού» τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα το αφιέρωμα για τα Τρίκαλα του 1950 και 1960 το έχουν «φυλάξει» όλοι όσοι το πήραν για το αρχείο τους.

Αφού σας ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά σας λόγια και όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνει μέσα στις γιορτές μια τέτοια έκδοση σας υποσχόμαστε πως το 2023 με αφορμή και τα 30 χρόνια του «διαλόγου» ετοιμάζουμε και πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις – προσφορές προς όλους εσάς που μας στηρίζετε επί τρεις δεκαετίες τώρα…

ΣΗΜ.: Εάν κάποιος συνδρομητής δεν έλαβε για οποιοδήποτε λόγο τη συλλεκτική αυτή έκδοση ας επικοινωνήσει μαζί μας (τηλ. 24310-73459, email: [email protected]) για να του την στείλουμε αφού φροντίσαμε να τυπώσουμε μεγαλύτερο αριθμό αντιτύπων.

ΣΗΜ. 2: Ο δαίμων του τυπογραφείου, που λέγαμε παλιά, έδρασε στο σημείωμα του εκδότη και το σημείο που γράφαμε για κάποιους από τους Τρικαλινούς που έχουν γράψει για την ιστορία της πόλης και του νομού τον καλό φίλο και ακούραστο ερευνητή της παράδοσης και της ιστορίας μας, τον Σωτήρη Γοργογέτα, τον …βάφτισε ως Σωτήρη Τσικέλη!

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις