Άρεσε ο ΑΟΤ στο πρώτο εντός έδρας φιλικό με νίκη επί της Αγιάς

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι έδωσε στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων ο ΑΟ Τρίκαλα το απόγευμα της Κυριακής. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα είδαν τα παιδιά των Ρούσσα – Αρσένου να δείχνουν βελτιωμένοι, σφραγίζοντας την προσπάθεια με φιλικό νίκη 2-1 επί του Δωτιέα Αγιάς.
Στο 8′ από σέντρα του Σισοκό ο Κουσκουνάς πέτυχε το 1-0.


Στο 55′ ο Λώττας βρήκε με διαγώνια μπαλιά τον Ριζογιάννη ο οποίος “έσπασε” για τον Σισοκό με τον νεαρό επιθετικό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 56′ από λάθος στην άμυνα ά ο Βλησσαρούλη με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παϊτέρη για το 2-1.
Να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε δοκάρια με τον Κουσκουνά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κλασικές ευκαιρίες με Κοντογέωργο, Παπαδογεώργο, Αλεξίου και Τσιαφίτσα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γρηγοριάδης (46’ Παϊτέρης), Μπολάκης (63’ Κοντογεώργος), Νιάρος (63’ Μπρατσίστας), Γκοβίνας (63’ Κατσαντώνης), Λουκάς, Ριζογιάννης, Λώττας (63 Νίντος), Ζούμα (74’ Παπαδογεώργος), Σισοκό (63’ Τσιαφίτσας), Κουσκουνάς (63’ Αλεξίου), Κουτσιανικούλης (63’ Κωστόπουλος).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Μπατέτσιος (46’ Εριόν), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι (64’ Τέλλης), Ανάδογλου (68’ Λουίζ), Ντακούλας, Λεβαντσιώτης (46’ Χατζής), Δρόσος (77’ Μεντζέ), Αποστολάκης (60’ Φουκαλάς), Τάρτας, Παϊτέρης (73’ Γιανάκος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λεωνίδας, Μανασής – Σταφυλάς.
*Δεν αγωνίστηκαν για τον ΑΟΤ οι Σανδραβέλης και Παπακώστας που ταλαιπωρούνται από ίωση, Ενώ τραυματίες είναι οι Μπακρατσάς και Αγρόδημος.
*Το επόμενο φιλικό είναι 1η Οκτωβρίου με την ΑΕΛ, ενώ κλείστηκε και φιλικό με τον ΠΟ Φήκης την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου εκτός έδρας.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις