Χρ. Μιχαλάκης: Στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Δρομέων για τον Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, σχετικά με την φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Μουχάκης, ο Ταμίας Χρήστος Λίπας και ο Έφορος Νίκος Οικονομίδης, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από την μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει με την πάροδο των χρόνων η διοργάνωση, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Π.Ε. Τρικάλων και προσωπικά τον Χρήστο Μιχαλάκη για την στήριξη και την καίρια συμβολή στην όλη προσπάθεια, με την διοργάνωση να βρίσκεται και φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Τρικάλων.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε στην προσπάθεια των μελών του Συλλόγου Δρομέων για την υλοποίηση της μεγάλης αυτής αθλητικής δράσης, που αποτελεί «εξαιρετικό δείγμα της δουλειάς που γίνεται και τους μέλλοντος του αθλητισμού στην περιοχή μας», υπογραμμίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος» θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 12 Μαρτίου και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος συμμετοχών από όλη τη χώρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις