«Χρυσός» διαφημιστής των Τρικάλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ασφαλώς ήταν το επικοινωνιακό γεγονός της εβδομάδας, ίσως και της χρονιάς για την περιοχή μας η επίσημη παράδοση στην κυκλοφορία των νέων τμημάτων της πολύπαθης οδού Ε-65 η οποία πλέον έπαψε να είναι «κολοβή» στο τμήμα της προς την Λαμία. Ήδη πολλοί Τρικαλινοί «χαίρονται» το πιο άνετο, γρηγορότερο, ασφαλέστερο – και ακριβότερο βέβαια λόγω διοδίων – ταξίδι προς την Αθήνα.

Τα εγκαίνια των νέων τμημάτων έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την περασμένη Τρίτη ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του έργου για τη Δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία. Ταυτόχρονα ταξίδεψε ο ίδιος μέχρι και την Καλαμπάκα και με δήλωση του, έχοντας στο πλευρό του τον δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο έκανε μία από τις μεγαλύτερες δωρεάν προβολές των Μετεώρων και των Τρικάλων καλώντας τους Έλληνες που σκέφτονται να ταξιδέψουν κάπου για Πάσχα να προτιμήσουν την Δυτική Θεσσαλία γιατί και πανέμορφα μέρη έχει αλλά και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας μετά τις καταστροφές του Σεπτεμβρίου.

 

 

Η μίνι περιοδεία του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. ολοκληρώθηκε με μετάβαση στο Μουζάκι  από όπου έκανε μια ανακεφαλαιοποίηση των εξαγγελλιών της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

Εν αναμονή λοιπόν και της υλοποίησης τους αλλά και της προσμονής για τόνωση του τουριστικού ρεύματος το Πάσχα…

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις