Το Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε ο Κώστας Σκρέκας

Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστα Γρηγορίου πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης του κ. Σκρέκα στο Νοσοκομείο Τρικάλων ήταν οι συνθήκες που δημιουργούνται μετά την αυξητική τάση των κρουσμάτωνCovid-19. Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η πανδημία.

Ο κ. Σκρέκας εξήρε την προσπάθεια που καταβάλει το ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους χειρισμούς του κ. Γρηγορίου. Παράλληλα, τόνισε ότι θα μεριμνήσει ώστενα καλυφθούν άμεσα τα κενά που υπάρχουν σε ιατρικό προσωπικό, ώστε το Νοσοκομείο Τρικάλων να μπορεί να ανταποκριθεί στις ισχυρές πιέσεις που προκαλεί η υγειονομική κρίση στο σύστημα υγείας.

Ο κ. Σκρέκας επισήμανε ότι η ατομική ευθύνη και η πειθαρχία στις οδηγίες των ειδικών είναι τα πιο αποτελεσματικά όπλα που διαθέτουμε στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα, κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις