Τουρνουα Αντισφαίρισης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Όπως γνωρίζετε, στην πόλη των Τρικάλων εδρεύει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ως φοιτητές της Ειδικότητας Αντισφαίρισης του 4ου έτους,  την περασμένη Παρασκευή, 31 Μαϊου, διοργανώσαμε ένα τουρνουά Τένις, στα γήπεδα της Μπάρας.
Ερχόμαστε με την επιστολή αυτή να σας ζητήσουμε να δημοσιεύσετε ένα δελτίο τύπου, όπου θα ευχαριστούμε την Ελληνική ομάδα διάσωσης (ΕΟΖ) Τρικάλων για την εθελοντική παροχή ιατρικής κάλυψης καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που συνέδραμαν με οποιονδήποτε τρόπο, είτε οικονομικά, είτε με την παροχή υλικού- ώστε να φέρουμε εις πέρας και με επιτυχία την διοργάνωση του τουρνουά.
Τέλος, όλοι οι φοιτητές της Ειδικότητας Αντισφαίρισης 2023 – 2024, ευχαριστούμε θερμά τον διδάσκοντα καθηγητή της Ειδικότητας Αντισφαίρισης, Παπαδημητρίου Δημήτριο, για όλες τις γνώσεις που μας  παρείχε, καθώς και για το γεγονός ότι ήταν πάντα δίπλα μας, σε αυτά τα  δυο εξάμηνα της ειδικότητας που ολοκληρώθηκαν και τυπικά, μετά το πέρας της διοργάνωσης του τουρνουά. Ευχαριστούμε και τον κύριο Κομούτο Νικόλαο (υπεύθυνος της Ειδικότητας Αντισφαίρισης) που ήταν παρών στο τουρνουά και πραγματοποίησε της βραβεύσεις των νικητών.

Σχετικές δημοσιεύσεις