Την Τρίτη και πάλι η εθελοντική αιμοδοσία στα Τρίκαλα 

Σε μια πράξη αγάπης και ουσιαστικής συνεισφοράς προβαίνουν συνεργαζόμενοι οι Εθελοντές Τρικάλων, η Δ/νση Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων και το Δήμος Τρικκαίων. Καλούν σε εθελοντική αιμοδοσία των τρικαλινών, επί δύο ημέρες, ώστε να δοθεί εμπράκτως το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, ειδικά την περίοδο τη πανδημίας. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά την Τρίτη 5/1/21 και ώρες 9.00 – 13.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης», με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας.

Σε μήνυμά τους οι Εθελοντές Τρικάλων σημειώνουν: «Οι δύσκολοι καιροί που περνάμε δυστυχώς έχουν φέρει πολλά προβλήματα σε πολλούς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολα θέματα υγείας και δυσκολεύουν την περίθαλψή τους.

Ένα από αυτά είναι η έλλειψη σε αποθέματα αίματος και καλούμαστε να συνεισφέρουμε ώστε κανείς ασθενής να μη στερηθεί αυτό το πολύτιμο μοναδικό και αναντικατάστατο αγαθό ζωής. Οι Εθελοντές Τρικάλων αναλογιζόμενοι την κατάσταση καλούν τα μέλη τους και όλους τους συμπολίτες να αποδείξουν άλλη μια φορά την ευαισθησία τους . Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε την ωραιότερη γιορτινή πράξη προσφοράς».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις