Την επιστημονική της έρευνα παρουσίασε η Τρικαλινή Δρ. Κωνσταντίνα Κατσέλα στη Σουηδία

Την πρωτότυπη Διδακτορική Διατριβή και επιστημονική έρευνα παρουσίασε η Δόκτωρ (Ph.D.) πλέον Κωνσταντίνα Κατσέλα στο επιστημονικό πεδίων των “City Logistics”, κόρη του πρώην διευθυντή Τρικάλων Αχιλλέα Κατσέλα.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στο πανεπιστήμιο του Lund της Νότιας Σουηδίας με την εξεταστική επιτροπή να αποτελείται από αναγνωρισμένους καθηγητές στο χώρο, ενώ αντίπαλος ήταν ο διακεκριμένος καθηγητής Hans Quak. Βασικός στόχος της εκπόνησης της είναι η δημιουργία βιώσιμων αλυσίδων εφοδιασμού για τις αστικές περιοχές και πόλεις και η δημιουργία πόλεων με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Αντίγραφο της διατριβής θα δωριθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος.

Την πρωτότυπη επιστημονική της έρευνα θα συνεχίσει στη Σουηδία όπου και διαμένει μόνιμα. Παράλληλα συνεχίζει την αποδεδειγμένη/αναγνωρισμένη πορεία της στο χώρο της τέχνης που αποτελείται από πολυάριθμες εκθέσεις σε Ευρώπη και Αμερική, κάλυψη από ΜΜΕ και social medias, εκπροσωπήσεις από αρκετές γκαλερί με πιο σημαντική αυτή της Agora Gallery από τη Νέα Υόρκη και φυσικά αρκετές υποψηφιότητες για παγκόσμια βραβεία τέχνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις