Τελευταία συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων

Την τελευταία συνεδρίαση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων. Πρόκειται για το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο για το 2023 αλλά και της Δημοτικής Περιόδου 2019-2023.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκε μεγάλο μέρος από το σύνολο των εν ενεργεία δημοτικών συμβούλων αλλά και των επερχόμενων, οι οποίοι φαίνονται μάχιμοι να πάρουν την θέση τους στα έδρανα από 1η Ιανουαρίου του 2024.

Η χθεσινή συνεδρίαση δεν ήταν απλώς μια τελευταία, τυπική συνεδρίαση για το απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο αλλά ήταν και η τελευταία συνεδρίαση ανθρώπων που έδωσαν το παρών στα έδρανα του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης για πάρα πολλά χρόνια. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Κρεμμύδας, ο Κώστας Ψύχος, ο Θόδωρος Σπανός, ο Τάκης Βασταρούχας, ο Ζήσης Γκουγκουστάμος, ο Αχιλλέας Λασπάς και η Νατάσα Παιδή έδωσαν το παρών προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους συναδέλφους τους.

Ωστόσο ηχηρές ήταν και οι απουσίες από την συνεδρίαση της Τρίτης των εν ενεργών δημοτικών συμβούλων, όπως αυτήν του προέδρου της e-Trikala Γιάννη Κωτούλα, της Βασιλένας Μητσιάδη, της Νικολέτας Μπρουζούκη. Απουσίες μέτρησε και η ελάσσονος αντιπολίτευση με τον Γιώργο Μητσιούλη, τον Αλέκο Πολυμερόπουλο, τους αδερφούς Ζήση και Στέλιου Μπετσιμέα αλλά και τον Σπήλιο Τσιγάρα να μην παρευρίσκονται στις εργασίες της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο ισολογισμός του Δήμου Τρικκαίων για το έτος 2022 αλλά και το πρόγραμμα των έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας για το 2024 όπως αυτό παρουσιάστηκε από την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Σαργιώτη Θεοδώρα.

 

Στ. Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις