Τα Τρίκαλα στο ρυθμό του Μύλου των Ξωτικών από την προσεχή Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και της χαράς μέχρι τις 8 Ιανουαρίου η πόλη και ο νομός

Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για σύνδεση της αγοράς με τους επισκέπτες του Μύλου

 

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι σχεδόν έτοιμος και σε 5 ημέρες θα ανοίξει τις πύλες του για 10η χρονιά, συγκεκριμένα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες από ολόκληρη  την Ελλάδα που έχουν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00. Οι περιπέτειες της μικρής Αλίκης, σε ένα ονειρικό ταξίδι, ζωντανεύουν επί σκηνής σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Μια παραμυθένια τελετή που θα φωτιστεί από πολύχρωμα βεγγαλικά θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

 

 

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022.

Σας περιμένουμε, για να ζήσουμε και φέτος μοναδικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδας μας www.milosxotikon.gr η καλέστε στο 24310 38890.

 

 

Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων στο πλαίσιο του “Μύλου”

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενόψει των κοινών δράσεων σύνδεσης της αγοράς με τον «Μύλο των Ξωτικών» απέστειλε στους συναδέλφους την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Ο «Μύλος των Ξωτικών» ξεκινά τις επόμενες ημέρες και δημιουργεί προσδοκίες για αλλαγή του κλίματος στην αγορά καθώς οι κρατήσεις στα καταλύματα της περιοχής και οι προβλέψεις δείχνουν πως οι επισκέπτες της πόλης θα είναι παραπάνω από αρκετοί.

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala τις παρακάτω δράσεις σύνδεσης της αγοράς με τον «Μύλο των Ξωτικών» και σας καλεί να συμμετέχετε.

 

1η Δράση: Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το «Μύλο των Ξωτικών»

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να είναι συνεργαζόμενες με τον «Μύλο των Ξωτικών» θα εμφανίζονται στο site του «Μύλου» και στις πληροφορίες που θα δίνονται στους επισκέπτες κατά την επίσκεψή τους.

Επιπλέον θα αποκτήσουν το σήμα της προτεινόμενης επιχείρησης που θα τοποθετήσουν στις βιτρίνες του καταστήματος.

 

Η κάθε επιχείρηση για να αποκτήσει τον τίτλο της προτεινόμενης θα πρέπει να έχει τα εξής:

  • Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του καταστήματος (βιτρίνα ή και εσωτερικός χώρος)
  • Χριστουγεννιάτικη Μουσική ( όπου υπάρχει ηχητική εγκατάσταση)
  • Οι πωλητές στην επιχείρηση να φορούν διακριτικά αξεσουάρ του Μύλου των Ξωτικών (κασκόλ και t-shirt που θα μπορούν να προμηθευτούν με χαμηλό κόστος κάνοντας αίτηση στον σύλλογο ή και άλλα αξεσουάρ που θα προμηθευτούν οι ίδιοι και θα έχουν τα χαρακτηριστικά του Μύλου)
  • Προσφορά (σε είδος ή και σε ποσοστό) για τους επισκέπτες που θα αναφέρεται σε εμφανή σημεία στο κατάστημα

 

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε σας καλούμε να κάνετε την αίτησή σας άμεσα στα γραφεία του Συλλόγου Σωκράτους 23, στο τηλέφωνο 2431076334 ή στο email [email protected]

 

 

2η Δράση: «Κυνήγι του χαμένου θησαυρού» της αγοράς, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Το δημοφιλές παιχνίδι όπου τα γκρουπς που θα δημιουργηθούν, θα αποτελούνται από μαθητές και νέους κάθε ηλικίας και θα «αναστατώσουν» την αγορά πηγαίνοντας από επιχείρηση σε επιχείρηση ψάχνοντας τα στοιχεία

του Θησαυρού. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, προσφέροντας ειδικές τιμές και προσφορές  στους πελάτες που θα τα επισκεφτούν. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν μουσικά eventsσε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και ραδιοφωνικό σταθμό. Αναμένεται να είναι μια ημέρα γιορτής και κίνησης για την αγορά.

 

Όσοι επίσης επιθυμείτε να είστε στις επιχειρήσεις που θα επισκεφθούν τα γκρουπς σας καλούμε να κάνετε την αίτησή σας άμεσα στα γραφεία του Συλλόγου Σωκράτους 23, στο τηλέφωνο 2431076334 ή στο email [email protected]

 

Επίσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με πολύ κέφι, τραγούδια, χορό και δώρα για τα παιδιά.

 

Επιπλέον οι επιχειρήσεις, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, θα έχουν τη δυνατότητα και φέτος να αγοράσουν τα εισιτήρια των παιγνιδιών του «Μύλου των Ξωτικών» σε προνομιακή τιμή. Σκοπός αυτής της δράσης είναι να παρέχονται ως δώρο στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Το ύψος των αγορών που θα προσφέρετε τα εισιτήρια θα το ορίσετε εσείς.

 

Σας καλούμε να στηρίξετε την κοινή προσπάθεια και να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή ώστε η αγορά μας να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που παρουσιάζεται και το χαμόγελο να επανέλθει.

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις