ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 8ου ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Στα πλαίσια του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Α΄ φάσης, έγινε ο αγώνας μεταξύ του 4ου Πειραματικού Λυκείου Τρικάλων και του σχολείου μας, του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων, όπου η ομάδα μας κέρδισε την αντίπαλη ομάδα με 2-0. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Ριζαριού, στις 01 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. 

Η αγωνιστική απόδοση της ομάδας μας (8ου ΓΕΛ Τρικάλων) ήταν πολύ καλή, αλλά και η συμπεριφορά, των παικτών, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και έξω από αυτόν ήταν επίσης πολύ καλή. Επίσης οι φίλαθλοι της ομάδας μας, είχαν πολύ κόσμια και αξιοπρεπή συμπεριφορά και αξίζουν τα συγχαρητήρια τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και της διευθύντριάς μας κ. Αποστόλου Μαριάννας.

Τα γκολ της ομάδας τα έβαλαν, ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου Μπάλλας Αχιλλέας (στο 15΄ της πρώτης περιόδου) και ο Ζτούπης Ευθύμιος, επίσης μαθητής της Γ΄ Λυκείου (στο 5΄ της δεύτερης περιόδου). Την αρχική εντεκάδα πλαισίωσαν οι: Ζαγκλαβάρας Δ.Ο. (τερματοφύλακας), Καλλιάρας Β., Μπάλλας Α., Παναγιώτου Ν., Ρούστας Γ., Φουτσίτζης Α. (Αρχηγός), Χάμος Α., Ζτούπης Ε., Κρομμύδας Α., Ρούβαλης Θ., Ταμπουράς Α. Οι αλλαγές που έγιναν: Κείος Η., Καλλιάρας Ε., Κείος Θ. Την υπόλοιπη ομάδα την συμπλήρωναν οι: Σαλταγιάννης Α., Ροδόπουλος Ρ., Μπαρμπαρούσης Γ., Πάτσιας Ν. Ο προπονητής της ομάδας μας, είναι ο γυμναστής του σχολείου μας, κ. Γουσόπουλος Σωτήριος.

Συγχαίρουμε τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σχολικό πρωτάθλημα. Επίσης συγχαίρουμε και την αντίπαλη ομάδα του 4ου Πειραματικού Λυκείου Τρικάλων, για την αξιόλογη προσπάθειά τους και για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο σύλλογος διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ                   Η διευθύντρια του σχολείου

                                                                                            Αποστόλου Μαριάννα

Σχετικές δημοσιεύσεις