Συνεχίζεται με προβολές σήμερα και την Τετάρτη το θερινό σινεμά της ΚΝΕ

Το θερινό σινεμά της ΚΝΕ συνεχίζεται την Δευτέρα 13 Ιούλη, στο θεατράκι στον Ληθαίο, όπισθεν του Μουσείου Τσιτσάνη, με ελεύθερη είσοδο.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, η ΚΝΕ απευθύνεται σε όλους τους νέους και το λαό της πόλης και επιδιώκει να δημιουργήσει μία ανάσα χαράς και πολιτισμού, να δώσει μια ευκαιρία ψυχαγωγίας, σε μία περίοδο που χαρακτηρίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου και τις συνέπειες της σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα. Είναι η ίδια πολιτική που απαγορεύει ουσιαστικά στις λαϊκές οικογένειες τις καλοκαιρινές διακοπές, που τους στερεί την πρόσβαση στον πολιτισμό και την ποιοτική ψυχαγωγία , που γενά ακόμα και πολέμους και πανδημίες, που καταστρέφει το περιβάλλον για τα κέρδη των μονοπωλίων.

 

Σήμερα  Δευτέρα θα προβληθεί το ψυχολογικό θρίλερ του Todd Phillips, «Joker». Η ταινία πραγματεύεται την ζωή του Arthur Fleck, ενός κωμικού, που προσπαθεί ταυτόχρονα να τα βγάλει πέρα ζώντας με την μητέρα του, ενώ δίνει μάχη με μια νευρολογική διαταραχή που του βάζει εμπόδια στην δουλειά του την οποία τελικά και χάνει. Ο Fleck μην μπορώντας να βρει λύση στα προβλήματά του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

 

Οι προβολές θα συνεχιστούν την Τετάρτη 15 Ιουλίου με την ταινία του Quentin Tarantino, Django Unchained.

 

Έναρξη προβολών 21.30

 

 

T.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

Σχετικές δημοσιεύσεις