Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Τρικάλων

Ο σύλλογος Φροντιστών νομού Τρικάλων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών του  προς τις επιτυχούσες μαθήτριες και επιτυχόντες μαθητές του νομού μας στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2020!Σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, μία αισιόδοξη και επιτυχή πορεία προς τους ορίζοντες που ανοίγονται διάπλατα μπροστά σας.

Για όσους δεν κατόρθωσαν να πετύχουν τον επιδιωκόμενο σκοπό, τους λέμε να μην απογοητευτούν, να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα να δουλεύουν για τις ευκαιρίες και τις νέες επιλογές που θα φανερωθούν μπροστά τους!

Για άλλη μία χρονιά, η μακρόχρονη φροντιστηριακή παράδοση στην πόλη μας έδωσε μια νέα γενιά επιστημόνων. Μια χρονιά στην οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά στο άρτιο στήσιμο και την υποδειγματική οργάνωση της τηλεκπαίδευσηςτων μαθητών μας.

Όπως κάθε χρονιά, με όπλα μας τη μεθοδικότητα, τον αυστηρό προγραμματισμό της ύλης, τη συνεχή αξιολόγηση με τρίωρα διαγωνίσματα σε κλίμα Πανελληνίων και τη βαθιά γνώση του συστήματος των εξετάσεων, παρέχουμε στους μαθητές μας τα ισχυρότατα εφόδια που χρειάζονται για να κερδίσουν τη θέση τους στην Ανώτατη και Ανώτερη Εκπαίδευση.

Οι συμπολίτες μας μας εμπιστεύονται και εμείς ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με ακρείς καταλόγους επιτυχόντων!

Προτροπή μας: και αυτήν τη χρονιά εμπιστευτείτε νόμιμα,αδειοδοτημένα φροντιστήρια,μέλη του συλλόγου εκπαιδευτικών φροντιστών του νομού Τρικάλων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Σχετικές δημοσιεύσεις