Στον Σκυλακάκη η Κατερίνα Παπακώστα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Το Υπουργείο Οικονομικών επισκέφθηκε η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα, προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη ,ώστε να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά λόγω της υγειονομικής κρίσης και για τα επιπλέον μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Η Βουλευτής , έπειτα από διαδοχικές συναντήσεις που είχε την προηγούμενη εβδομάδα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Νομού Τρικάλων , μετέφερε στον κ. Σκυλακάκη την ανησυχία του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ,καθώς και των  εργαζομένων για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους. Μάλιστα του κατέθεσε τις προτάσεις που παρέλαβε από τον εμπορικό σύλλογο Τρικάλων, το επιμελητήριο και το εργατικό κέντρο.

Κοινή συνισταμένη όλων των εμπλεκομένων, αποτελεί η ανάγκη για ρευστότητα στην αγορά μέσω του τραπεζικού συστήματος, η μείωση του ΦΠΑ για κάποιες κατηγορίες  και η διευκόλυνση για τη δυνατότητα άμεσης εκταμίευσης  των κοινοτικών κονδυλίων .

Ο κ. Σκυλακάκης αφού άκουσε με προσοχή τις προτάσεις που του μετέφερε η κα. Παπακώστα, δεσμεύτηκε να τις συζητήσει με τους συναρμόδιους Υπουργούς καθώς επίσης να  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υλοποιηθούν οι περισσότερες στα όρια των δυνατοτήτων της κυβέρνησης.

Η κα. Παπακώστα αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη συνεργασία ,του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει  μπροστά του αυτός και η κυβέρνηση στον αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα και την επανεκκίνηση της αγοράς.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικές δημοσιεύσεις