Στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Τρικάλων

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη διοργάνωση συμμετοχής με περίπτερο 30 τ.μ. στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Στη περσινή διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.600 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες.

Τιμώμενη Χώρα στην 85η ΔΕΘ θα είναι η Γερμανία, μία από τις σημαντικότερες βιομηχανικές και ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου, η οποία θα παρουσιάσει τις καλές πρακτικές της στην επιχειρηματικότητα αλλά και στον τρόπο ζωής, δίνοντας έμφαση στην ενέργεια και το περιβάλλον με τους ακόλουθους τομείς ενδιαφέροντος: πράσινη ανάπτυξη, επαγγελματική κατάρτιση, έξυπνες πόλεις, κινητικότητα, νεοφυείς επιχειρήσεις, υγεία, διατροφή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επιδοτεί μέρος της συμμετοχής και το τελικό κόστος για τις επιχειρήσεις – μέλη του ανέρχεται στα 20 € / τ.μ.  πλέον Φ.Π.Α. (περιλαμβάνει ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή τύπου 2).

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Τρικάλων, έως την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιμελητήριο Τρικάλων: Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 27493 (εσωτ. 106),

e-mail: [email protected]  

Σχετικές δημοσιεύσεις