Στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ο Χρήστος Μιχαλάκης

Δεν περίμενε την έλευση του «Διομήδη» η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για να θέσει σε ετοιμότητα τον μηχανισμό της.

Έτσι, η «άφιξη» του καιρικού φαινόμενου την βρήκε πανέτοιμη, με 44 μηχανήματα να βρίσκονται στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού και να έχουν ριχτεί στην «μάχη» του αποχιονισμού.

Στην πρώτη γραμμή, έχοντας τον συντονισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, που έχει θέσει ως πρώτο στόχο την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. και να παραμείνουν όλοι οι δρόμοι ανοιχτοί.

Όπως τονίζει «βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την αντιμετώπιση του νέου κύματος κακοκαιρίας, με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, αλλά και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων στις μετακινήσεις τους. Ταυτόχρονα, με την αμέριστη και ουσιαστική συνδρομή των Δήμων του Νομού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων αρμοδίων υπηρεσιών, η υλοποίηση του σχεδίου για την αντιμετώπιση του καιρικού φαινομένου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τον προγραμματισμό που έγινε πριν την έλευση του χειμώνα να αποδίδει τα μέγιστα και αυτή την χειμερινή περίοδο».

Σχετικές δημοσιεύσεις