Στην Έκθεση Τουρισμού Philoxenia ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού Τρικάλων

Ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού της Π.Ε. Τρικάλων, θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxeniaπου θα πραγματοποιηθεί από 18έως20 Νοεμβρίου 2022 στο Διεθνές Εκθεσιακό/Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).Ο Ενιαίος Φορέας θα βρίσκεται στο κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περίπτερο 15 ισόγειο – Stand 19A,προβάλλοντας την περιοχή μας, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες της καθώς και την Τρικαλινή γαστρονομία Meteorisimo.

Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου του νομού μας να παρευρεθούν στο περίπτερο μας, συμμετέχοντας και προβάλλοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους στην ελληνική και διεθνή αγορά. Οι επαγγελματίες θα έχουν επίσης την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με αντίστοιχες επιχειρήσεις του κλάδου (touroperators, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, κ.α.) σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Στον σύνδεσμοPHILOXENIA 2022 // Registration (helexpo.gr)μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας και να παραλάβετε την ηλεκτρονική πρόσκληση επισκέπτη της PHILOXENIA.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και παράδοση προωθητικού υλικού, καλούνται οι επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν έως την Τρίτη 15  Νοεμβρίου:

τηλ.2431025004,email: [email protected] /Αριστείδης Δημήτρης.

Σχετικές δημοσιεύσεις