Στα τρικαλινά περίπτερα της ‘’Food Expo 2022’’ η Κατερίνα Παπακώστα

Την έκθεση τροφίμων και ποτών «Food Expo 2022» επισκέφτηκε τη Δευτέρα 14 Μαρτίου η βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα. Η FOOD EXPO 2022 επιβεβαιώνει για ακόμα μια χρονιά, την ηγετική της θέση στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, καθώς αποτελεί ένα κομβικό κέντρο εμπορικών συναντήσεων και συμφωνιών για τα Τρόφιμα και τα Ποτά στη χώρα μας.

Η βουλευτής επισκέφτηκε τα περίπτερα των εκθετών των Τρικάλων και συνομίλησε μαζί με τους επιχειρηματίες, αφού τους συνεχάρη για την εξαιρετική παρουσία τους στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός, που προβάλει και αναδεικνύει τα προϊόντα της Ελλάδας.

Η Βουλευτής δήλωσε: « Ο Νομός μας διαθέτει έναν αξιόλογο αριθμό  βιομηχανιών & βιοτεχνιών, που δραστηριοποιούνται στην μεταποίηση και την τυποποίηση των προϊόντων, με μοναδικά σε γεύση και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, τα οποία ξεχώρισαν και έδωσαν δυναμικό ‘’παρών’’, στο σπουδαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός.

 

Ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση και η τυποποίηση των προϊόντων προσδίδουν υπεραξία και εξωστρέφεια στην ελληνική οικονομία. Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την περιφέρεια και τον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας μας, ως μια σημαντική δυναμική για την ανάπτυξη τόσο σε τοπικό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις