Σε Τρικαλινά χέρια περνά η «Μαλαματίνα»;

Όλα δείχνουν πως πλειοδότης για την απόκτηση της ιστορικής οινοποιΐας θα αναδειχθεί η Τρικαλινή Εταιρεία «Μάντης Εμπορική Α.Ε.» ιδιοκτησίας του Δημήτρη (Τάκη) Χαντζή και των Αφών Κρομμύδα, συγγενών του υφυπουργού Κώστα Σκρέκα

 

Στα… χέρια του Δημήτρη (Τάκη) Χαντζή και των συνεταίρων του στη «ΜΑΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.», φαίνεται πως θα περάσει τελικά η ιστορική οινοποιΐα ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, με τη ρετσίνα της οποίας μεγάλωσαν πολλές γενιές Ελλήνων!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πολλά χθεσινά Αθηναϊκά ΜΜΕ. Μάλιστα με αφορμή αυτή την εκτίμηση για τα αποτελέσματα του εκπλειστηριασμού τα οποία θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου η χθεσινή Realnews είχε ολοσέλιδο αφιέρωμα τόσο στην ιστορία της οικογένειας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ όσο και στο ποια είναι η ΜΑΝΤΗΣ, μια εταιρεία Τρικαλινών συμφερόντων η οποία αν και σήμερα έχει έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής ιδρύθηκε από τον πολυδραστήριο συντοπίτη μας επιχειρηματία (και αυτοδιοικητικό) Δημήτρη Αχ. Χαντζή (και όχι Χατζή όπως τον γράφει η Real) και στη συνέχεια σε συνεργασία με τους Αφούς Κρομμύδα γιγαντώθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο. Από τα πιο γνωστά προϊόντα που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα είναι το Redbull το οποίο δίνει… φτερά, κάτι που φαίνεται να σχεδιάζει η ΜΑΝΤΗΣ για την ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ η οποία σήμερα παρά τα αδιέξοδά της εξακολουθεί να κατέχει το 40% της αγοράς ρετσίνας στην Ελλάδα!

Οι καλύτερες ευχές μας στον διαχρονικό μας φίλο Τάκη Χαντζή και στους συνεργάτες του.

 

Δ.Κ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις