Σήμερα Πέμπτη η απολογία του 29χρονου αστυνομικού – «Αρνούμαι τα πάντα, είναι αδιανόητο» δηλώνει

«Αρνούμαι τα πάντα, αδιανόητο να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο», υποστηρίζει ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξακολουθεί να κάνει λόγο μέσω του δικηγόρου του για σκευωρία. «Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο», δηλώνει ο αστυνομικός.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του αστυνομικού ζητούν ακύρωση της ποινικής διαδικασίας. Ενώπιον ανακριτή κατέθεσε και η μητέρα της μικρής που κατήγγειλε το περιστατικό ενώ παρουσία νέου πραγματογνώμονα παιδοψυχιάτρου κατόπιν αιτήματος του κατηγορουμένου θα καταθέσει και η ανήλικη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Όπως σημειώνεται, ο αστυνομικός θα επιχειρήσει να αποδομήσει την κατηγορία που του αποδίδεται με καταθέσεις μαρτύρων, κάνοντας λόγο για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου του και για καταγεγραμμένες συνομιλίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απειλές όπως ισχυρίζεται, όταν ζήτησε συνεπιμέλεια της κόρης τους.

«Όταν ο πατέρας της έθεσε πλέον ζήτημα συνεπιμέλειας του ανηλίκου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό», εξηγεί ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου στον ΑΝΤ1.

Πατέρας αστυνομικού: «Είναι αθώος»

Ο πατέρας του αστυνομικού, από την πλευρά του, σημειώνει πως «πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος, το μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μαζί, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που κατηγορείται».

«Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία, ο γιος μου αυτή τη στιγμή βρίσκεται κρατούμενος, του έχουν πάρει τα πάντα, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κάνει τίποτα, είναι κρατούμενος. Για κάτι το οποίο είναι εντελώς ανυπόστατο», προσθέτει ο πατέρας του.

Σημειώνεται πως την Κυριακή συνελήφθη στα Τρίκαλα ο 29χρονος όταν η πρώην σύζυγός του κατήγγειλε στις αρχές πως διαπίστωσε σημάδια ερυθρότητας στο σώμα της μικρής όταν την επέστρεψε σπίτι ο πατέρας της μετά από ένα Σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί.

Σήμερα το μεσημέρι στις 12:00, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, δεν αποκλείεται να ζητήσει νέα 24ωρη προθεσμία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις