Σήμερα η νεκροψία για το θάνατο της 16χρονης

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή για να φανερωθούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης 16χρονης, της οποίας η σορός βρέθηκε έξω από την εκκλησία του προφήτη Ηλία.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τη λήψη καταθέσεων, αλλά και πειστηρίων από το χώρο στον οποίο βρέθηκε νεκρή η νεαρή κοπέλα.

Με αγωνία αναμένουν οι οικείοι της, να διαπιστώσουν αν τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και στο σώμα, ήταν αποτέλεσμα πτώσης ή προκλήθηκαν από άλλο άτομο. Η οικογένεια της κοπέλας εμμένει στην πεποίθηση ότι το παιδί τους δεν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Άλλο ένα στοιχείο που προκύπτει είναι ότι η 16χρονη στο παρελθόν είχε επισκεφτεί κάποιες φορές το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων προχωρώντας σε καταγγελία για περιστατικό βίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός αστυνομικός, που φέρεται να είχε επαφές με την κοπέλα, φαίνεται από κάμερα ασφαλείας να περπατάει, φεύγοντας από ραντεβού που είχε με την ανήλικη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η σχέση του κοριτσιού με τον αστυνομικό δεν συνδέεται -τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- με το θάνατο του παιδιού.

Σχετικές δημοσιεύσεις