Σάκης Παπαδόπουλος: Ολέθρια αποτελέσματα στη δημόσια υγεία θα έχει τυχόν διεξαγωγή του «Μύλου των Ξωτικών»

 

Για άλλη μια φορά τοποθετήθηκε αρνητικά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του «Μύλου των Ξωτικών» ο γιατρός και Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, συμμετέχοντας στη πρόσφατη σύσκεψη μεταξύ κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, της διοίκησης και γιατρών του Νοσοκομείου Τρικάλων, για την κατάσταση λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

«Καταστροφικά και ολέθρια αποτελέσματα για την δημόσια υγεία θα έχει ο Μύλος των Ξωτικών, με τόσο συνωστισμό κόσμου και με την άφιξη χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη. Επιπλέον και τα κέντρα διασκέδασης θα πρέπει κι αυτά να αναστείλουν την λειτουργία τους, όταν και εκεί υπάρχει πολύς κόσμος που συνωστίζεται. Όταν γύρω σου υπάρχει «πόλεμος» και το νοσοκομείο είναι γεμάτο με ασθενείς και επιπλέον χάνουν την ζωή τους ένα σωρό άνθρωποι, τότε κάτω απ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες εσύ δεν μπορείς να διασκεδάζεις…», ήταν τα γεμάτα νόημα λόγια του βουλευτή Τρικάλων.

Λόγια που βρήκαν απόλυτα σύμφωνους και τους υπόλοιπους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, που συμμετείχαν στη σύσκεψη.

 

Δ. Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις