Πρώτη προσπάθεια για το σωματείο των καταστηματαρχών των Μανάβικων για την ανάδειξη της περιοχής

Σήμερα το πρωί το Δ.Σ. του σωματείου «Τα Χατζηπετραίϊκα», κάλεσε σε ανοιχτή γενική συνέλευση όλους τους καταστηματάρχες της περιοχής στα μανάβικα για να μιλήσουν για το μέλλον της περιοχής. Παρά την πρόσκληση του προέδρου, Γιώργου Χλωρού, δεν παρευρέθηκαν πολλοί καταστηματάρχες ενώ όσοι έδωσαν το παρόν έθεσαν τους προβληματισμούς τους αλλά και προτάσεις για την ανάδειξη μιας από τις πιο όμορφες γειτονιές της πόλης.

Ο κ.Χλωρός έθεσε τα ζητήματα της περιοχής όπως το πράσινο, τις θέσεις πάρκινγκ των εργαζομένων, την αποκατάσταση των πλημμυρόπληκτων στα μανάβικα αλλά και την ολοκλήρωση των έργων της κεντρικής πλατείας. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε διάστημα 25 ημερών είναι σε θέση να καταθέσει ένα σχέδιο αναδιαμόρφωσης της περιοχής με προϋπολογισμό 200.000€ στον Δήμο Τρικκαίων.

Προτάσεις για τα μανάβικα κατέθεσαν και τα μέλη του σωματείου όπως ο φωτισμός στην περιοχή, ο στολισμός κατά την περίοδο των Χριστουγέννων που όπως ανέφεραν είναι με την δική τους οικονομική επιβάρυνση αλλά και το πρόβλημα που υπάρχει με τους κάδους.

Στην συνέλευση παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του σωματείου, Νικόλας Μπακατσιάς, εκπρόσωπος από την ομάδα του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας αλλά και εκπρόσωπος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνας Κοντοτόλη, η οποία έστειλε εγγράφως χαιρετισμό.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις